Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Over Carolina

Carolina Bont is een autoriteit op het gebied van praktische intuïtieve ontwikkeling en hooggevoeligheid. Carolina Bont is de grondlegger van het sinds 1985 actieve Centrum voor Effectieve Intuïtie. Het Centrum is in 2015 overgedragen aan docente Annette van den Berg en biedt naast een complete meerjarige opleiding in intuïtieve ontwikkeling ook verschillende workshops en individuele aurareadings. Carolina heeft zich verder gespecialiseerd in intuïtietrainingen voor bedrijven en het coachen van leidinggevenden. Daarnaast is zij auteur van verschillende succesvolle boeken, waaronder Hoogsensitiviteit als kracht, Versterk je uitstraling, het inmiddels ook in Italië uitgegeven Een nieuwe werkelijkheid en het zojuist verschenen Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness.

Carolina weet met haar mensenkennis en haar intuïtieve begaafdheid licht te werpen op de meest uiteenlopende thema’s en vragen. In haar boeken, haar trainingen én haar werk als coach staat Carolina’s praktische benadering van spiritualiteit centraal. Ze leert mensen door middel van intuïtie meer kwaliteit in hun leven te brengen. Haar werk wordt gekenmerkt door een vruchtbare combinatie van geavanceerde intuïtieve methoden, aandachts- oftwel mindfulnesstraining en een psychotherapeutische achtergrond, die onder andere gestimuleerd werd door enkele studieverblijven in Engeland en de Verenigde Staten. Carolina Bont is getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach drs. Sabijn Arts aanbevelen. En voor Aurareadings, Workshops en Intuïtieopleiding zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Over vragen om persoonlijke advies en dergelijke

Carolina krijgt in het algemeen veel aanvragen voor persoonlijke tips en dergelijke. Hoewel ze het vertrouwen op prijs stelt is het helaas niet haalbaar voor haar om allerlei mails te beantwoorden. Maar veel van de vragen die ze krijgt verwerkt ze in haar blogs en boeken en zul je daarin beantwoord vinden.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is wel bereikbaar voor een vraag per mail of telefoon: info@effectieveintuitie.nl – 023 524 88 63

Wat betreft aanbiedingen en werkvoorstellen

Carolina’s werkagenda heeft zeer weinig ruimte voor allerlei uitnodigingen én laat niet toe om deze allemaal te beantwoorden. Hoewel ze deze voorstellen waardeert, antwoordt ze om bovenstaande reden alleen op die voorstellen die aansluiten bij haar werkagenda en interesse.