Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Geluk, veerkracht & intuïtie

Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een uitdaging. Hoe kun je beter omgaan met de lastige kanten en meer gebruikmaken van de sterke kanten van je hooggevoeligheid? Dit werkboek helpt je om je kwaliteiten meer te zien en te benutten.

Door mindfulness stop je onrustig gebabbel in je hoofd. Je handelt efficiënter, je intuïtie werkt beter en je kunt meer genieten van je leven.

Bovendien leer je in dit boek belastende emoties los te laten en energetische bescherming effectief in te zetten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor je nieuwe ruimte krijgt.

Vanuit haar eigen hooggevoeligheid en haar ervaring als lifecoach met veel hooggevoelige mensen, laat Carolina zien hoe je meer veerkracht en inspiratie in je leven kunt brengen.

Lees meer over dit boek in de blog Vind de vreugde in jezelf.

En blog Twee vragen n.a.v. het boek. 

En Interview met Happinez over Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness